1-20 – “Døm selv” i stegende varme

Selvom der var omtrent 30 grader lørdag, den 9. juni, blev afviklingen af kredsens 1-20 arrangement gennemført i god ro og orden. 

Belært af sidste års kulde, var menuen i år god gammeldags kamsteg med brun sovs, rødkål, chips og agurkesalat. Et godt solidt måltid, som ikke var helt afpasset efter årstiden og varmegraderne. Men godt, det var det. Se bare formandens mine. 

 Der blev svedt med anstand, men de medbragte (knap) 70 fugle blev bedømt efter alle kunstens regler. 

Vi griber det an på den måde, at alle med ringnummer 1 konkurrerer med hinanden (dog opdelt i hanner og hunner). Dernæst alle med ringnummer 2 og så videre indtil vi har været ringnumrene fra 1-20 igennem.

Det er en helt igennem demokratisk dag, hvor alle deltagere får lov til at bedømme de medbragte fugle. Man udstyres hver især med en seddel, hvorpå katalognummeret på den, man synes bedst om kan skrives. Flest stemmer vinder.

Til sidst konkurrerer alle 1’erne mod hinanden – efter samme princip – og de tre bedste hanner og de tre bedste hunner findes.

Vinder på dagen blev den skønne isabel hun, som Preben Guldhammer udstillede.  
Her er et par billeder af den + et billede af OK’s opaline grågrønne. 

nummer 2 i hunner blev en opaline grågrøn fra OK og tredjepladsen snuppede Preben også med en spangle grå.

Blandt hannerne vandt Carlo Larsen med en dejlig lysegrøn han. Nummer 2 blev Britta Kristensen med en gulmasket kobolt og på tredjepladsen kom en Opaline grågrøn udstillet af Bjarne Christiansen. 

Her er et par billeder af hannerne:

  

 

 

 

 

 

 

 

Alt i alt en super dag, som jeg tror alle fik noget ud af. Tak til Preben for husly og skygge. Dejligt stort køleskab med kolde drikkevarer. Aaaaah.

Her er et par glade vindere: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere billeder fra dagen herunder: