Kredsmøde hos Charlotte og Lars

Fredag aften den 12. oktober havde kredsen taget imod en indbydelse fra Charlotte og Lars til at komme og se deres farvestrålende opdræt.

Og der ventede os en oplevelse…
Hvor de fleste af os andre vel lever efter devisen, at en god undulat ikke kan have en forkert farve, må man sige, at hos disse to opdrættere var det lidt anderledes. Der var da grønne, bevares – men langt hovedparten af fuglene var lysvinger, gråvinger, rainbows og Full Body Colour gråvinger. Næsten alle var de i de blå farver og mange med gul eller guld maske. 

Her havde større, type og hoved ikke førsteprioritet, men stille og roligt, har de bygget kvalitet på. Blandt de (meget) vanskelige varieteter sad adskillige af rigtig god udstillingskvalitet også. 

Charlotte gennemgik de enkelte varieteter (der kommer billeder, så snart jeg får nogen) og vi var mange, der blev klogere i løbet af de par timer. 

Et rigtigt lækkert setup har de fået stablet på benene. Et ynglerum med omkring 25 ynglebure og en lille voliere samt et voliererum med en ungevoliere og to store volierer til de voksne fugle. Herfra var der desuden adgang til en udendørs voliere. 

Tak til Charlotte og Lars for en super aften.

Her er lidt billeder fra aftenen: