Møde hos Britta

Møde hos Britta i V. Hassing,  den24. januar.

Så var det møde i kreds 7, og for os som bor i den sydlige del af kredsen var det da en flot oplevelse at komme nord for fjorden… en masse sne.

Til mødet var vi 14 personer, og 1 kom fra kreds 6, det var Gitte Jade Overgaard.
Gitte er en varm anbefaler af det nye tiltag i klubben ”Australske undulater” hun arbejder både med den alm. udstillings undulat og især med de lidt mindre undulater.

På aften program var det flere ting, en tur i fuglehuset, her måtte vi deles op i 2 hold, alle kunne se at Britta Kristensen har fat i den gode ende, der sad skam en hel del spændende fugle, som vi helt sikker vil se senere på vores udstillinger, flot gået Britta.

Programmet forsatte med Bjarne Christiansen skulle fortælle om opaline og gråvinget, her må man siges at vi kom ind på alt hvad en dommer ser på når han dømmer disse fugle, farven, tegninger, øjne, kindpletter, spot ja og meget mere, det var en flot gennemgang af disse varieteter. Bjarne havde tilsluttet sin computer til Britta’s tv så alle kunne se fuglene og billederne som Bjarne havde fundet.
En lærerig aften for både gamle rotter i faget men skam også for de nye.

Der var skam også håndbold semifinale for herrerne denne aften, og vi gik videre til finalen. Super Danmark.

Så var det som sædvanlig ”det store kaffe bord” nybagte boller og lagkage, vi hygger her i kreds 7.

Formanden fik lige ordet, og der blev lige orienteret om kreds udflugten og vores tiltag i august med en mini udstilling / gril-dag, her vil man kunne udstille fugle med ring fra 1 til 10 .. alle fugle med f.eks. ring nr. 1 kommer i samme klasse, uanset køn, farve og varietet, og sådan forsætter det med alle ring nr. fra 1-10 …fuglene skal ikke klargøres..

Mod slutningen af aftenen blev der vist de nye LED lysrør, hvordan man ombygger sine gl. armatur til LED og der blev fortalt hvad der kan spares i strøm.
Vil man vide mere om LED lysrør så kan man kontakte Kent Deluga på undulater@undulathuset.dk

Til sidst fik alle lov til at fortælle om det som skete i fuglehuset, og nogle havde en masse held, andre var gået lidt i stå, og nogle få yngler ikke lige nu, men alt i alt bør vi kunne få en kæmpe udstilling i år for der er lavet omkring 450-500 unger i kredsen her frem til januar.

Tak for en god aften.

Fotografen beklager, kameraet lå hjemme så ingen billeder denne aften.