Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Shoutbox

You must login to post a message.

21-12-2012 01:11
Billeder fra Nordjysk open 2012 er opdateret i fotoalbum Smile

10-12-2012 20:32
Info: Siden opgraderet til nyeste version. Smile

Velkommen


Først og fremmest vil vi - Kreds 7 og D.U.K - gerne takke dig for din interesse for vores hobbyforening. Vi beskæftiger os med alt hvad der er af interesse inden for netop denne sportsgren - Udstillingsundulater.

Her i foreningen forsøger vi os med et lidt mere målrettet avlsarbejde. Dette betyder, at vi mødes jævnligt og her kan ikke mindst nye medlemmer hente megen inspiration til arbejdet i det daglige omkring det det hele handler om, nemlig udstillingsundulater.

I kreds 7 hjælper vi hinanden og hygger os med vores hobby. Hvert år er der flere aktiviteter i kredsen, hvor man har mulighed for at blive inspireret, lære nyt og ikke mindst udveksle erfaringer. Tonen er hjertelig tilføjet et godt stænk af nordjysk humor.

Har du lyst at være med er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Du finder deres e-mail under hovedmenuen.

Test

Besøg på dyrhospitalet city syd

Kreds 7. møde aften den 06-02-2013 på Aalborg dyrehospital City syd.

Denne aften havde vores bestyrelse lavet aftale med Thomas Larsen der er indehaver af Aalborg Dyrehospital.

Aftenen startede med en rundvisning hvor vi blev præsenteret for alt deres meget morderne udstyr. Det er jo ikke overraskende hunde og katte der driver forretningen hvor der er ansat ikke mindre end 5. dyrlæger og 5. sygeplejersker plus administrativ personale så i alt er der 13-14 ansatte, der alle henter deres udkomme af denne arbejdsplads.

Thomas Larsen er selv fuglemand hvilket en del af vore medlemmer fra tid til anden har nydt stor gavn af når der opstår problemer i fugleholdet, for som de fleste ved kan det være et stort problem at hente hjælp ret mange steder af den simple grund at ikke ret mange dyrlæger har studeret fuglehold i samme omfang som hunde af katte, der jo som tidligere nævnt i mere udstrakt grad danner basis for en levevej for den enkelte dyrlæge.

Efter rundvisningen holdt Thomas et knaldgodt foredrag hvor vi blev indviet i en fugls anatomi og ikke mindst hvilket problemer der fra tid til anden kan opstå af problemer i vore fugle huse, samtidig en grundig gennemgang af de forskellige problemer de oftest ser i deres daglige konsultation og ikke mindst hvilket behandlings muligheder der kan være.

Thomas forklarede også at de i dagens Danmark er underlagt en mængde forordninger der betyder at, alt medicin der langes over disken kun sker efter fastlæggelse af en egentlig diagnose og ikke som i gamle dage hvor man kunne kontakte dyrlægen telefonisk og få udleveret hvad man mente kunne være en mulig løsning på diverse problemer.

Og som Thomas også forklarede så har man hos vore ligesindede i mange sydeuropæiske store problemer med resistente bakterier som kun kan skyldes overdrevent brug af antibiotika og så sker det ulyksalige at intet virker den dag der opstår alvorlige problemer og den dag er der jo ingen af os der ønsker at opleve.

Til slut kiggede Thomas på en ung hun der var medbragt af Preben, hun havde en stor knude over gumpen, Thomas mente det drejede sig om den kirtel der netop sidder over gumpen der var gået betændelse i, det er den man også ser hos Andefugle der bruger det den udskiller til at pudse fjerdragten i så den bliver vandafvisende.

Man skal dog ikke forveksle denne med de fjerlumser der ofte dukker op på vingerne, her er der i stedet tale om en blød fjer der ikke kan bryde igennem huden der så i stedet begynder at rotere inde i fjer sækken samtidig med den også danner et voksagtig sekret der danner en byld lignende udposning på fjer sækken.

Efter foredraget var Thomas vært ved kaffe og kage, under dette bad formand Carlo om ordret hvor han kom med et indlæg omkring det netop overståede formandsmøde i hovedforeningen. Her var det blandt andet besluttet at stoppe udleveringen af gratis fugle til nye medlemmer. Her vil man så i kredsens bestyrelse fremkomme med et oplæg til fortsættelse af denne ordning blot skal det jo så ske i kreds regi.

Muligheden om en fremtidig mentor ordning hvor de nye medlemmer bliver koblet op på et af de mere garvede medlemmer for at hjælpe med de spørgsmål der måtte dukke op i dagligdagen var også noget man i bestyrelsen vil forsøge at lave et oplæg til.

Angående kredsens programsatte sommer udflugt spurgte Carlo om man kunne få en forhånds tilkendegivelse på om man ønskede at deltage i denne aktivitet. Foreløbig var der 5 personer der tilkendegav at de havde tænkt sig at deltage i sådan en weekend hvilket nok er i underkanten af hvad der skal til for at det berettiger til gennemførelse, de få tilkendegivelser kan muligvis hænge sammen med det store frafald på denne aften, der er en del der har meldt afbud grundet den florerende influenza.

Ref. på bestyrelsens vegne

SEKO

Generalforsamling 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Kreds 7 d. 9. November 2012.

Nordjysk Open august 2012

Nyheder

Nordjysk Open 2012

I år havde 19 opdrættere / partnere tilmeldt 144 undulater, hvoraf 126 mødte frem til Nordjysk Open 2012. I år havde nogle opdrættere fra Sjælland fundet vej til det nordjyske, det altid dejligt med besøg.

Dommeropgaven var i år lagt i hænderne på Rolf Schindelmeiser, han var rigtig god til at give kommentarere undervejs. Britta stod for en glimrende oversættelse, så alle kunne få noget ud af kommentarerne.

Som det fremgår af resultatet, var det i år at nogle af de forholdsvise nye opdrættere, der var med fremme, hvilket alle synes var spændende, det er jo sjovt, at se nye navne på toppladserne en gang i mellem.

Da BIS skulle findes, står det mellem den unge hun fra Jan Jungersen og den voksne hun fra Benny Bo Larsen. Sejren gik i år til Jan Jungersen for en rigtig dejlige isabel hun.

Skuets bedste BIS: Jan Jungersen
Bedste voksne: Benny Bo Larsen
Christian Løvigs Mindepokal: Jan Jungersen
Bedste opdræt: Jan Jungersen
Bedste ino: OK-Opdræt
Bedste begynder: Jan Jungersen

Der skal lyde en stor til alle deltagere denne dag for at være med til skabe en hyggelig stemning.

Resultatliste klik her

Benny Bo.

Nordjysk Open 2012

Nordjysk open
Den 18 august. i Vester Hassing, håber at så mange som mulig møder op. Så vi får en rigtig god udstilling med mange fugle.

Dommeren er: ROLF Schindelmeiser fra Rade.
Rolf er samtidig formand for AZ undulater i Tyskland og har flere gange dømt på Sjælland
tilmelding inden den 8 august klik her

Kredsmøde i kreds 7 med bedømmelse, havebesøg og grill.

Lørdag den 16 Juni. Var der planlagt  et socialt arrangement med fuglebedømmelse, havebesøg og grill sammen med vores bedre halvdel i kongerslev forsamlingshus. Grundet at der kun i starten var ialt meldt 17 personer til, blev det flyttet til Vester Hassing.
Det blev en rigtig god dag, som startede med lyn og torden, men solen kom frem og det blev derefter en fin dag, hvor alle hyggede sig og det er måske noget vi skal gentage.
se ref

Images: 2012 16 juni L1060997.JPG hygge  Images: 2012 16juni L1070007.jpg De 4 dommer

Kreds 7´s sommertur, lørdag den 12. maj 2012.

 Lørdag den 12 maj gik kredsens sommer tur til viborg hos Benny Bo og til Benny i hvalpsund. Vi var 10 personer på turen, nok lit få i forhold til normal men det blev en rigtig dejlig tur  klik på her

Baby show 2012

D. 30 marts 2012 afholdt kreds 7 det årlige Babyshow på Gl. Lindholm skole.


Vindere blev.

Bedste U/fællede: 0,1 Lysegrøn opdrættet af OK Opdræt - Bedste fællede: 1,0 Grågrøn opdrættet af Kent Deluga.


Images: 2012 P3300318 1.jpg Vinderne

Resultat liste klik her

Møde hos Svend Erik den 24. feb 2012Den 24

Den 24 febuar holdt vi møde hos Svend Erik hvor aftens tema var fremvisning af svend Eriks nye yngler bure og diskution om hvordan vores yngle sesson gik, vi fik en god diskution om vores fugle. En rigtig god aften.
news: 2012sv.e billede5.jpg                    news: 2012Sv.E billede4.jpg                    news: 2012sv.e billed2.jpg

generalforsamling 2011

Den 4 november 2011, blev der afholdt ordinær generalforsamling hos Kennet i Pandrup . der var mødt 21 personer op.
Efter generalforsamlingen gik turen ud i Kenneth og Rasmus fuglehus. Her var der godt gang i ynglen med masser af spændende unger som i nok ser igen på udstillingerne. Aften blev afsluttet med Kaffe og kage.
Tak til Kenneth.
Referat fra Generalforsamling:  Læs her.
articles: Carlo-3.jpg     en spændende fugl fra Kennets fugle hus       Images: Carlo-2.jpg
Siden dannet p: 0.15 sekunder
577,157 Unikke besg